Disclaimer

Informațiile prezentate pe acest site sunt pur informative și nu ar trebui să înlocuiască sfaturile sau consultațiile medicale. Utilizarea informațiilor de pe acest site este la propria răspundere a utilizatorului. Aceste informații sunt adresate persoanelor sănătoase; orice dietă sau program de exerciții fizice ar trebui să fie discutat și supravegheat de un specialist competent conform legislației române.

Produsele prezentate aici nu sunt menite să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Acestea nu au proprietăți de tratament, prevenție sau diagnosticare a bolilor. Dacă aveți nelămuriri sau preocupări, vă recomandăm să consultați un medic. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor sau produselor prezentate. Link-urile externe nu constituie o recomandare sau aprobare din partea noastră. Materialele promoționale nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Asigurați-vă că citiți și urmați instrucțiunile de pe etichetele produselor. Nu suntem implicați în procesul de livrare sau plată și nu putem fi ținuți responsabili pentru eventualele daune cauzate de utilizarea incorectă a informațiilor sau produselor sponsorizate.

Nu avem afilieri directe cu furnizorii sau producătorii produselor prezentate. Nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul site-urilor externe; furnizarea de link-uri către aceste site-uri nu implică o aprobare sau asumarea responsabilității din partea noastră cu privire la informațiile prezentate pe acestea.

Rețineți că un supliment alimentar este destinat să completeze o dietă normală și nu are proprietăți terapeutice sau medicale. Produsele prezentate nu sunt medicamente și nu ar trebui să le folosiți ca atare. Nu ne asumăm răspunderea pentru informațiile prezentate pe site-urile producătorilor. De asemenea, pe acest site pot fi utilizate materiale publicitare narative. Unele recenzii ale clienților sau specialiștilor pot fi preluate de pe site-urile companiilor producătoare și pot utiliza nume fictive în scopuri promoționale.