Circuit de exerciții pentru fese

Dacă cauți cea mai intensă ardere a fundului, nu mai căuta. Acest articol este ghidul tău pentru un circuit de exerciții special conceput pentru acele fese – ‘circuit de exerciții pentru fese’. Click aici!

Vei începe cu genuflexiuni, nu doar orice genuflexiuni, ci acelea care vor face ca fiecare repetare să conteze.

Următorul exercițiu sunt fandările – da, pot fi provocatoare, dar merită pentru forma și forța pe care le vor da fundului tău.

Și în cele din urmă, vom încheia cu podurile pentru fese pentru a lucra în mod real acele mușchi ai fundului.

Deci să începem direct!

Nu ai echipament? Nicio problemă. Aceste exerciții pot fi făcute oriunde și oricând vrei.

Indiferent dacă ești începător sau un pasionat de sală de sport care vrea să-și schimbe rutina, acest circuit pentru arderea fundului te acoperă!

Începând cu genuflexiuni

Ești pe cale să începi o călătorie care îți va transforma mușchii fesieri ca niciodată înainte, începând cu cele mai puternice genuflexiuni. Acestea nu sunt doar genuflexiuni obișnuite; sunt concepute special pentru a viza și tonifia mușchii fesieri.

Începe prin a sta în picioare cu spatele drept și picioarele depărtate la lățimea șoldurilor, degetele de la picioare îndreptate în față. Acum coboară ca și cum ai sta jos pe un scaun, menținând spatele drept și genunchii deasupra gleznelor. Ridică-te înapoi, strângând mușchii fesieri în partea de sus a fiecărei repetări.

Nu te grăbi – savurează fiecare mișcare pe care o faci, deoarece aceste mici mișcări vor aduce modificări semnificative în structura feselor tale. Nu uita, consecvența este cheia aici. Respectă această rutină în mod regulat și vei începe să vezi rezultate mai devreme decât crezi.

Spune bun venit unor fese mai puternice și mai ferme!

Incorporarea lunges în rutina ta

Includerea fandărilor în rutina ta de antrenament nu este doar benefică, ci este o schimbare radicală în tonifierea și întărirea musculaturii gluteale!

Fandările sunt versatile, permițându-ți să lucrezi fiecare mușchi gluteal în mod individual pentru rezultate maxime. Iată cum le poți face:

  • Stai drept, cu picioarele la lățimea umerilor.
  • Fă un pas înainte cu un picior și lasă-ți șoldurile să coboare până când ambele genunchi formează un unghi de 90 de grade.
  • Menține genunchiul din față direct deasupra gleznei și împinge-te înapoi în poziția de start.
  • Repetă pe cealaltă parte.

Poți să încerci și variante precum fandările laterale sau fandările inverse pentru a varia exercițiul. Indiferent de versiunea aleasă, include cel puțin două seturi de 10 repetări pe fiecare picior în rutina ta pentru cele mai bune rezultate.

Ține minte, consistența este cheia în sculptarea acelor glutei perfecte!

Finalizarea în forță cu podurile de fesieri

Să nu uităm de punțile pentru fese, sunt absolut necesare pentru a încheia antrenamentul într-o notă înaltă și pentru a ne asigura că fesele primească atenția pe care o merită!

Sunt ușor de făcut și le poți face oriunde. Ai nevoie doar de puțin spațiu pe podea, deci nu ai scuze să le sari.

Pentru a face o punte pentru fese, întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți și picioarele așezate pe podea. Împinge prin călcâie pentru a ridica șoldurile de la sol până când corpul tău formează o linie dreaptă de la umeri până la genunchi. Strânge fesele bine în vârf înainte de a coborî încet înapoi.

Nu te grăbi prin aceste exerciții – fă-le încet și fă ca fiecare repetare să conteze. Vei simți acea senzație de arsură în scurt timp, semn că ai încheiat antrenamentul pentru posterior într-un mod fantastic!