Antrenament Exercitii Abdomen De La 5 Antrenori

Dacă dorești să obții un abdomen tonifiat și puternic, avem ghidul perfect pentru tine. Am adunat experiență de la cinci antrenori de top, fiecare aducând tehnici și rutine unice care vă vor ajuta să vă sculptați secțiunea mediană. Află mai multe

Acesta nu este despre remedieri rapide sau comenzi rapide; este vorba despre antrenamente provocatoare care antrenează mușchii de bază în mod eficient. Veți găsi diferite abordări, de la mișcări bazate pe Pilates la antrenament de înaltă intensitate pe intervale (HIIT), toate concepute pentru a vă îmbunătăți jocul de fitness în timp ce vă construiți puterea și stabilitatea în regiunea dvs. de bază. Dacă sunteți un începător sau un pasionat de fitness avansat, metodele acestor antrenori vă vor intensifica cu siguranță regimul de antrenament abdominal. trunchiul cizelat pe care îl țintiți.

Tehnici de la Trainer One

Metodele Trainer One schimbă jocul și vă va plăcea absolut intensitatea și varietatea pe care le aduce antrenamentelor abdominale! Programul său de antrenament este construit în jurul exercițiilor compuse care vizează rectusul abdominal, oblic și transversal abdominal în moduri unice.

Veți începe cu „ridicări de picioare suspendate”; acest exercițiu este grozav pentru abdomenul inferior, deoarece ridicați picioarele împotriva gravitației.

Apoi urmează „întorsăturile rusești”, o mișcare de rotație explozivă care îți atacă oblicurile în timp ce îți angajează întregul nucleu.

Al treilea exercițiu este „scândura”, o reținere statică care vizează fiecare mușchi din abdomenul tău.

În cele din urmă, vei lucra la „bicycle crunches”, o combinație ucigașă de rotație și flexie care lovește cu adevărat acei mușchi de șase pachete.

Antrenamentul Trainer One vă va provoca cu siguranță, dar amintiți-vă, fără durere, fără câștig!

Rutine de către antrenorul doi

Pătrunzând direct în a doua rutină, avem un amestec intrigant de mișcări de întărire a nucleului, organizate de al doilea antrenor distins.

Acest regim se învârte în jurul a trei exerciții cheie: Planks, Russian Twists și Bicycle Crunches.

În primul rând este scândură. Este un exercițiu pentru întregul corp care vizează întregul nucleu. Antrenorul recomandă să mențineți această poziție timp de 60 de secunde, asigurându-vă că vă mențineți forma corectă pe tot parcursul.

Urmează răsturnările rusești. Stând pe podea cu genunchii îndoiți și picioarele ridicate, răsuciți-vă trunchiul dintr-o parte în alta. Această mișcare vă lucrează oblicii și vă ajută să sculptați o linie definită a taliei.

În cele din urmă, scrochetele pe bicicletă completează rutina. Întindeți-vă pe spate și imitați o mișcare de ciclism cu picioarele extinse în timp ce atingeți cotul opus cu genunchiul. Acest exercițiu cu mai multe ținte lovește toate zonele abdominale pentru un efect maxim.

Metode de la Trainer Three

Trecând la cea de-a treia abordare, veți descoperi că totul este despre încorporarea varietății și intensității în regimul dvs. de antrenament. Trainer Three pune accent pe utilizarea diferitelor exerciții pentru a viza diferiți mușchi abdominali.

El sugerează să începeți cu o încălzire a scândurilor timp de 45 de secunde, urmată de scânduri laterale pentru o durată egală pe fiecare parte. Acest lucru vă întărește nucleul și îl pregătește pentru antrenamentul riguros care urmează.

În continuare, el recomandă să execute răsuciri rusești. Pentru acest exercițiu, stați pe podea cu genunchii îndoiți, trageți abdomenul spre coloana vertebrală și răsuciți dintr-o parte în alta fără a vă mișca șoldurile.

În cele din urmă, faceți abdomene pe bicicletă în care vă întindeți pe spate și imitați o acțiune de pedalare care alternează contactul opus dintre cot și genunchi. Această combinație asigură stimularea consecventă a tuturor zonelor abdominale, ceea ce duce la rezultate mai eficiente.