9 Exerciții pentru Fund Bombat

Dorești să-ți sculptezi un posterior tonifiat și ferm? Ești în locul potrivit! Acest articol este special conceput pentru tine și este plin de nouă exerciții eficiente care îți vor lucra mușchii fesieri, ajutându-te să obții un posterior atrăgător. Click aici!

Fiecare exercițiu se concentrează pe întărirea și tonifierea diferitelor zone ale corpului inferior, contribuind astfel la obținerea unei forme rotunjite dorite. Vom începe cu genuflexiuni – o mișcare clasică cunoscută pentru puterea sa de întărire a mușchilor fesieri.

Următoarea exerciție constă în fandări; perfecte pentru tonifierea nu doar a posteriorului, ci și a coapselor.

În final, vom introduce ridicările de bazin, care sunt renumite pentru întărirea posteriorului ca niciun alt exercițiu nu poate face.

Deci, hai să începem! Rămâi alături și până la sfârșitul acestui articol vei avea la îndemână o rutină completă de antrenament, gata să te ajute să-ți modelezi posteriorul perfect! Este timpul să îmbrățișăm aceste exerciții și să ne salutăm obiectivele pentru posteriorul nou!

Squaturi pentru forța mușchilor fesieri

Ai mai auzit asta înainte, dar o să o spunem din nou – genuflexiunile sunt arma ta secretă pentru un posterior mai rotund și mai puternic! Acest exercițiu lucrează fesele, mușchii femurali și cei cvadricepși ca niciun altul.

Nu ai nevoie de echipament sofisticat pentru a începe să faci genuflexiuni. Începe cu picioarele la distanța șoldurilor, degetele de la picioare îndreptate în față. Îndoaie-te ca și cum ai sta pe un scaun invizibil. Menține-ți pieptul ridicat și asigură-te că genunchii nu trec de degetele de la picioare. Apoi împinge prin călcâie pentru a te ridica în picioare, strângând fesele în partea de sus.

Începe cu trei serii de 10 repetări în fiecare zi. Vezi? Nu e chiar atât de greu! Consistența este cheia aici – continuă să faci genuflexiuni în mod regulat și vei observa în curând modificări semnificative în forma și puterea posteriorului tău.

Acum pune-te în mișcare!

Lunge pentru tonifierea partea inferioară a corpului

Cauti un antrenament pentru tonifierea partii inferioare a corpului? Fandarile sunt arma ta secreta pentru a obtine un posterior rotund si ferm, asa cum iti doresti. Acest exercitiu vizeaza muschii fesieri, coapsele, cvadricepsii si implica chiar si muschii abdominali.

Incepe prin a sta drept, cu picioarele la latimea soldurilor. Fa un pas inainte cu un picior, coborandu-ti corpul pana cand ambele genunchi formeaza un unghi de 90 de grade – nu lasa genunchiul din fata sa treaca de degetele de la picioare! Impinge-te inapoi si repeta pe celalalt picior.

Pentru a intensifica exercitiul, incearca sa tii greutati sau sa adaugi sarituri intre fandari. Pentru variatie, poti incerca fandari laterale sau inversate.

Continua sa te motivezi si vei vedea rezultate in timp scurt. Nu uita sa mentii o postura corecta pe toata durata exercitiului; contracta muschii abdominali, mentine umerii relaxati si priveste inainte. Este timpul sa obtii un posterior seducator!

Hip Thrusts pentru întărirea posteriorului

Să nu uităm de hip thrusts, un alt exercițiu puternic pentru întărirea zonei fesiere! Acest exercițiu magic vizează mușchii fesieri, ajutând la sculptarea unei funduri rotunde și mai ferme.

Pentru a începe, întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți și picioarele așezate pe podea. Pune-ți brațele pe lângă corp, cu palmele în jos. Acum, respiră și apasă prin călcâie pentru a ridica șoldurile de pe podea, strângând puternic mușchii fesieri.

Menține poziția de sus timp de o secundă înainte de a coborî încet înapoi în poziția de start. Vizează 3 seturi de 15 repetări inițial, crescând treptat pe măsură ce devii mai puternic. Nu uita să faci mișcarea încet și controlat – nu te grăbi!

Hip thrusts pot părea simple, dar crede-mă, sunt o schimbare majoră în obținerea unui fund perfect!